Monday, April 6, 2015

Välja Lämpliga parfym längs din personlighet!

Välja Lämpliga parfym längs din personlighet!
cream pemutih wajah


Parfym är en av de knep som cream pemutih wajah används av människor som gjorde lite för att skapa kroppen blir doftande.
Håll spray eller sandskädda av parfym, kropp, som hade varit lukten av svett och inaktuella parfym kanske omedelbart.
Du inklusive också en konsument parfym?
nu så många typer av parfym som saluförs på marknaden.
Starta Från parfym doft av frukter, upp till tillsammans parfym blommig doft som dyra.
Inte undra deh om du inte är ovanligt att känna sig förvirrad när väljer vilken en matchnings parfym längs personlighet.

1. Fantasy av Britney Spears
Parfym från Britney Spears har en doft som så söt. En blandning av rött litchifrukt arom, kiwi, muffin, jasmin kronblad, vit choklad, orkidé, mysk och sensuella träslag. Parfym är mycket harmonisk för de av er som har en söt personlighet och chic.

2. Euphoria av Calvin Klein
Kombinationen av svart violett, pomegranate, svart Orchid, mahogny, persimon, och lotus blomma för att skapa en parfym som har en mjuk och sensuell doft. Lämplig för dig som har självständig och självsäker personlighet.

3. roliga av Moschinos
Moschino dofter utgång har en unik doft som fräschar och kan ta det roliga för användarna. Tillsammans med sammansättningen av röda vinbär, kryddig apelsin, jasmin och grönt te passform för dig Jag har en unik personlighet, ödmjuk och jovialisk.

4. Killer Queen av Katy Perry
Parfym har en doft som är väldigt mild men fast plats för dig Jag har en sexig personlighet, mystisk och alltför feminina. Tillsammans blandar vilda bär, mörk plommon, sammetslen röd blomma, Sambac jasmin & regnbåge plumeria kan lätt diffus charm!

5. Pacific Paradise av Escada
Emitterade av Escada dofter som har en doft som så uppfriskande och energisk. Tillsammans blandar kalk, Victoria ananas, Goldenberry, banan-blossom hjärta och sötman av socker godis i enlighet med personlighet som är aktiv, rolig och älskar semester.

6. Manifest från Yves Saint Laurent
Parfym YSL-utgång är en av de bäst säljande parfym i världen som har en mild doft nan feminin. Blanda med blommiga aromer, vanilj, jasmin Lilly & en Real er som har personlighet feminin, romantisk och omtänksam.

Vilken typ av? Har inte förväxlas längre rätt att välja parfym?

No comments:

Post a Comment

Blog Archive