Monday, April 6, 2015

hurt er en sund m

Trick Charmerende med yoghurt

Yoghurt er en sund mad, der er spist og berømt for særdeles godt for fordøjelsessystemet af kroppen.
Men medmindre For spist, er der mange overraskende elementer i yoghurt, som kan være nyttige for skønhed. Hvad er det?
Her er de mange anvendelser yoghurt til skønhed:

1. Fugt ansigt
Yoghurt er en naturlig fugtighedscreme, der både for huden dig, kan yoghurt hjælpe lysne huden, fjerne acne, fjerne Dr Rochelle Skin Expert mørke rande under øjnene, og vil mindske virkningerne af aldring. Bland yoghurt med honning for at genskabe For ansigtsmaske, anvende og massage, når de første 10 minutter og skyl med varmt vand.

2. Hår Masker & conditioner
Bare ikke være nyttig både for huden, også yoghurt bruges som er en hårbalsam eller maske på. Ved at anvende den til roden af ​​yoghurt til håret før skylning med varmt vand, vil Yoghurt skabe en naturlig skinnende hår, skaber hår føler glattere, reducerer spaltede spidser og hårtab på hår.

3. Naturlig Scrub
Yoghurt blandes sammen havre kan være naturlig scrub, der vil blive brugt til alle enheder og vil skabe huden følelse glatte, bland alle disse ingredienser og massage 2 sammen med blide cirkulære aktivitet mod hele kroppen Du, først skylles med varmt vand.

4. blegning af tænder
For tandblegning behandling er temmelig mengocek var ikke på et stramt budget, men ville yoghurt være et naturligt middel du drage fordel af tandblegning for dig. Yoghurt gnider mod hver tand helt HRI og fortsætte som mange uger. Det kan producere farven af ​​tænder så hvide, fordi det indeholder fosfor og calcium i yoghurt.

5. Støtte solskoldning
Yoghurt indeholder zink, som er i stand til at opretholde denne hjælp hud brændende, betændt og kløende som følge af solskoldning. Påfør et tykt lag af yoghurt til at brænde og vente mange dikala videre langs koldt vand skyl.

Så var skønheden i de mange fordele ved yoghurt. Denne gang allerede ved, hvis det er faktisk ikke kun yoghurt For spist alene. Interesseret prøve ovenstående metoder? Forhåbentlig nyttig ya!

No comments:

Post a Comment

Blog Archive